Het plan is een eigen ontwikkeling van de Van Grunsven Groep. De 38 koop- en huurwoningen worden gerealiseerd in meerdere fases. Fase 1 bestaat uit 4 levensloopbestendige woningen en 23 hoek- en tussenwoningen.

Het plan is opgebouwd uit verschillende bouwblokken van 4 tot 6 geschakelde woningen. Deze bouwblokken zijn steeds licht gedraaid ten opzichte van elkaar, waardoor er een speelse verkaveling ontstaat binnen een groen ingerichte openbare ruimte. De voorgevels en kopgevels van de rijwoningen zijn bekleed met zwarte verticale delen. De voordeuren worden met hetzelfde hout bekleed. Zo ontstaat er een uniform gevelbeeld dat iets weg heeft van een traditionele boerenschuur. De eindwoningen zijn opgetrokken in bruine aardetinten baksteen, gecombineerd met hout. Mede door het gevarieerd kleurgebruik krijgt ’t Landkaartje een krachtige en eigen identiteit die mooi aansluit op het landelijke karakter van dit gebied.

Neem contact op met de makelaar

Wilt u persoonlijk contact over dit project? Neem vrijblijvend contact op met de makelaar voor meer informatie en advies.

Adriaan van den Heuvel Makelaars
Adriaan van den Heuvel Makelaars
Contactformulier ’t Landkaartje
Jenirode vastgoed