De 7 huurwoningen in Antonius Erf liggen aan een intiem, groen en autoluw erf. Dat zijn ideale omstandigheden om relaxt en gezond te kunnen wonen met veel sociale contacten. De woningen zijn met hun gezicht gekeerd naar een ruim grasveld waar je elkaar kunt ontmoeten en de kinderen lekker met elkaar kunnen spelen. Je woont hier samen met de andere bewoners in een op zichzelf staand buurtje. De woningen hebben zowel een eigen tuin als parkeergelegenheid voor de deur.

Binnenkort kunt u hier de brochure downloaden

De locatie

Het woningbouwproject Antonius Erf ligt ten noorden van de Antoniusstraat in het lintdorp Keldonk. Hier woon je nog vrij in het landschap en middenin het groen. Alles straalt sfeer en ontspanning uit. Met veel ruimte om te leven en ademen. En de kinderen kunnen hier veilig spelen. Ten zuiden van Keldonk liggen verschillende bossen, zoals Het Leijnt en de Gemeentebossen Lieshout, waar je heerlijk kunt recreëren. Ten zuiden van het Antonius Erf liggen percelen met veelal vrijstaande woningen en boerderijen gelegen aan het dorpslint. Vlakbij de locatie bevindt zich een fietspad met daarnaast de begraafplaats en de kerk. Aan de overzijde van de Antoniusstraat staat een basisschool. Aan de noordzijde van Antonius Erf kijk je uit over weilanden en akkers in het fraaie beekdal van de Aa.

Neem contact op met uw contactpersoon

Wilt u persoonlijk contact over dit project? Neem vrijblijvend contact op met uw contactpersoon voor meer informatie en advies.

Contactformulier Antonius Erf
Jenirode vastgoed